Hankook Tire a Real Madrid dnes, v Santiagu, na stadionu Bernabéu, oficiálně podepsali smlouvu o globální partnerské spolupráci

Hyun Shick Cho, prezident a CEO společnosti Hankook Tire, a Florentino Párez, prezident fotbalového klubu Real Madrid C.F., dnes oficiálně podepsali dohodu o globální sponzoringové partnerské spolupráci. Smlouva nabývá své platnosti zpětně k červenci letošního roku 2016 po dobu 3 sezón. Jedná se o dohodu mezi dvěma globálními hráči – jednoho z odvětví výroby pneumatik, druhého ze světa fotbalu. Díky 450 miliónům fanoušků, které Real Madrid po celém světě má, se výrobci Hankook otevírají na základě této partnerské spolupráce další významné možnosti k celoplošnému oslovování spotřebitelů v globálním měřítku, jakož i k posilování povědomí o své značce po celém světě. Hankook a letošní vítěz Ligy mistrů UEFA sdílí kromě dohodnuté partnerské spolupráce také stejného ducha aplikace vítězných inovací prémiových značek.

Madrid, Španělsko, 31. srpna 2016

Výrobce prémiových pneumatik Hankook dnes oficiálně podepsal smlouvu o partnerské spolupráci s významným fotbalovým klubem Real Madrid C.F. v Santiagu, na stadionu Bernabéu, kde se již na perimetrech během všech domácích zápasů zobrazují reklamy na pneumatiky Hankook. Smlouva, původně uzavřená na tři roky (tři sezóny) s aktuálním vítězem Ligy šampiónů UEFA, nabyla své platnosti v červenci letošního roku 2016 a zahrnuje další škálu globálních marketingových práv. Slavnostního podpisu smlouvy se kromě Florentina Péreze, prezidenta fotbalového klubu Real Madrid, zúčastnili také někteří z nejlepších hráčů klubu. Výrobce Hankook tímto aktem získal tento prestižní fotbalový klub do svého portfolia sponzoringových aktivit prémiových sportovních odvětví.

Uzavřením smlouvy o partnerské spolupráci obě strany dokládají, že sdílí společného ducha vítězných inovací v podobě prémiových značek, které se projevují u obou stran se stejnou intenzitou. V případě fotbalového klubu Real Madrid se jedná o dominující úspěch ve fotbalu, v případě výrobce Hankook se jedná o vývoj a aplikaci osvědčené technologie na vynikající úrovni, jakož i výrobu prémiových produktů. Obě strany spojují vizionářské investice, inovativní strategie a neustále vynakládané úsilí o získání přízně svých klientů a fanoušků. Cílem výrobce Hankook Tire je intenzivní navyšování povědomí o své značce a v globálním měřítku zvýrazňovat vnímavost své značky společně a na základě celosvětové popularity fotbalového klubu Real Madrid.

Obě strany zdůraznily význam sdílené filozofie v rámci partnerské spolupráce, jakož i skutečnost, že společně se vzájemnou důvěrou považují tyto faktory za klíčové při volbě strategického partnera pro sponzoringové aktivity. Hankook Tire, jeden z nejvýznamnějších globálních dodavatelů originálního příslušenství do automobilového průmyslu a Real Madrid mají společnou cestou k cíli; vítězství na základě inovace. Souznění obou firemních filozofií umožní oběma stranám dosáhnout svých vlastních cílů. „Dnes, podpisem smlouvy o strategické partnerské spolupráci mezi výrobcem pneumatik Hankook a fotbalovým klubem Real Madrid se my všichni posouváme na další vyšší úroveň k získání ještě lepší pověsti jako prémiové značky“, prohlásil Hyun Shick Cho, prezident společnosti Hankook Tire. Dále dodal, že „nejlepší fotbalový klub na světě společně s nejlepším globálním výrobcem pneumatik na světě mají ty nejlepší předpoklady účinně oslovovat příslušnou globální komunitu, a to na základě společně praktikované kultury aplikace vítězných inovací v odpovídajících odvětvích“.

Smlouva o sponzoringové partnerské spolupráci, uzavřená mezi fotbalovým klubem Real Madrid a výrobcem Hankook Tire se netýká pouze domácích zápasů fotbalového klubu v rámci První španělské ligy Primera División, nýbrž také zápasů o Španělský národní fotbalový pohár Copa del Rey, včetně všech mezinárodních domácích a venkovních zápasů, kterých se fotbalový klub bude účastnit. Výrobce Hankook se chystá aktivně komunikovat své pojetí filozofie značky a inovativních produktů včetně nabízených služeb s více než 450 milióny fanoušků fotbalového klubu Real Madrid, žijících po celém světě, a to pomocí rozmanitých propagačních akcí zahrnujících také marketingové akce, na kterých se budou účastnit celosvětově nejlepší hráči fotbalového klubu.

Výrobce Hankook již působí jako oficiální/prémiový sponzoringový partner během různých významných aktivit mezinárodního sportu a motorsportu: Jedná se například o Evropskou Ligu UEFA, německý fotbalový klub BV Borussia Dortmund (vítěze První německé ligy), o anglický rugby klub Northampton Saints (První liga VB), Lyon Olympique Universitaire Équipe Pro (Francouzská rugby liby), DTM (Německé mistrovství cestovních vozů, automobilové závody s výrobci Audi, BMW a Mercedes-Benz), Evropský šampionát FIA Formule 3 a mnohé další.

Více informací je uvedeno na internetových stránkách www.hankooktire-press.com nebo

www.hankooktire-eu.com

Kontakty:

GPD a.s. - Silný systémový partner při prodeji pneumatik - oficiální distributor pneumatik Hankook pro Českou republiku

Předmostí 1860/6

405 02 Děčín 5