Výstava Tires & Rubber 2006: Hankook úspěšně představil svoje produkty na výstavě v Rusku

Poprvé v historii firmy se mezinárodní výrobce pneumatik zúčastnil výstavy v Rusku (Moskva, 13.-16. března 2006)

Hankook Tire, jeden z předních výrobců pneumatik, úspěšně představil svoji širokou nabídku pneumatik na výstavě Tire & Rubber v Moskvě. Hankook se poprvé zúčastnil této proslulé výstavy se záměrem podpořit prodejní aktivity a spustit své marketingové plány na ruském trhu.

Firma Hankook Tire představila na výstavě Tire & Rubber v Moskvě milníky své historie a poprvé se tak představila v Rusku široké veřejnosti. Již po deváté se nejvýznamnější ruská výstava Tires & Rubber věnovala pneumatikám a pryžovým výrobkům. Zúčastnilo se jí celkem 250 vystavovatelů z 18 zemích světa. Výstava tak nabídla osvětu v oblasti pneumatik a dočkala se i pozornosti mezinárodních médií, což nabídlo i Hankooku velkou příležitost prezentovat své produkty vysoké kvality a představit tak identitu výrobce Hankook ruské veřejnosti.

Pracovníci oddělení tisku a produktoví manažéři společnosti Hankook distribuovali na výstavě novinářům a vystavovatelům informace o firmě Hankook a jejich produktech, které speciálně připravili pro ruský trh. Hankook připravil design stánku v motivech reklamních kampaní. Vystavena byla i Zimní pneumatika Winter I*Pike (W409), která byla speciálně vyvinuta pro skandinávský a ruský trh a stala se tak hned středem pozornosti mezi prezentovanými produkty.

Nicméně se vystavovali i ostatní pneumatiky jako jsou Ventus RS-2 UHP, což je pneumatika určená pro jízdu na ulici odvozená ze závodních okruhů, SUV pneumatika Ventus ST, letní Ventus S1 evo a další. Návštěvníci měli příležitost vidět na vlastní oči nově představený Ventus S1 evo a zimní Icebear W300 již v provedení Hankook Runflat System (HRS), který dovoluje řidiči pokračovat v jízdě při úplné ztrátě tlaku v pneumatice.

Hankook představil svoji odbornost rovněž v segmentu nákladních pneumatik. Hlavní roli mezi pneumatikami pro nákladní vozy a autobusy zde sehrály:Radial AL02 - pro všechny pozice umístění kola na vůz, pro použití na dlouhé vzdálenosti Radial AW01 - nová zimní pneumatika pro jízdu na sněhu, ledu a na mokru.

Hankook prezentoval všechny pneumatiky v mixu letních, zimních, SUV a nákladních pneumatik a pro všechny segmenty. Letos výstava Tire & Rubbed také přinesla příležitost obchodním zástupcům společnosti Hankook setkat se s ruskými velkoobchody a dealery. Hankook poskytl partnerům a hostům za účelem podpory prodeje občerstvení a reklamní materiály a dárky.

Návštěva stánku Hankook se tak vyplatila každému, každý návštěvník se vracel domů s taškou plnou reklamních materiálů, které předávali atraktivní hostesky. Výstavu Tire & Rubber 2006 považuje Hankook celkově za úspěšnou. Všeobecně výrobci pneumatik byly schopni zdůraznit významnost svých produktů ve všech segmentech a položit základ pro budoucí prodeje v Rusku. Výstava Tire & Rubber 2006 označila firmu Hankook jako druhou nejúspěšnější společnost, která se představuje na Evropské obchodní výstavě, a to díky představení se na Autosport International Racing Car Show 2006 v Birmingham v lednu 2006.